Over ons

Mirjam Duivenvoorden

Mirjam Duivenvoorden

het verhaal van mijn vader

Toen mijn vader een hersenbloeding kreeg en in een rolstoel belandde, was het duidelijk dat hij zorg nodig had. Thuiszorg alleen zou niet genoeg zijn, mantelzorg konden ik en mijn zussen niet bieden, want we hebben allemaal een druk bestaan. Een verpleeghuis leek de logische stap. Maar wat werden we daar allemaal ongelukkig van. Er moest een andere manier zijn.

Ik heb gezocht en gevonden. Mijn vader woont al een paar jaar gewoon weer thuis en heeft vrijwel permanente zorg van toegewijde en vriendelijke dames uit Polen en Litouwen. Schaken op zijn vaste dinsdagavond op de schaakclub, een terrasje pakken in het dorp, visite ontvangen, kerst en verjaardagen thuis en bij de kinderen vieren, bijna alsof er niets gebeurd is.

 

ook voor u

Het verhaal van mijn vader heeft mij enorm gemotiveerd. Dit moet voor meer mensen weggelegd zijn. Daarom ben ik begonnen met Ouderenzorg in Huis en heb ik 24uursouderenzorg overgenomen. Ik luister naar uw wensen, samen vinden we een zorgverlener die bij u past, ik maak u wegwijs in de administratie die daarbij komt kijken en kan zorgen voor hulp bij de aanvraag van het PGB. Uw zorg wordt mijn zorg.

Mijn voldoening haal ik uit de hartverwarmende reacties die ik van mensen heb mogen ontvangen. Ouder worden in de eigen vertrouwde omgeving, zonder anderen tot last te zijn. En gewoon gratis vanuit het PGB of met een minimale bijbetaling. Sinds kort heeft de overheid dit ook in Nederland mogelijk gemaakt. Maar bijna niemand weet dit. Hier zie ik een taak voor mij weggelegd.

Ik ben jaren werkzaam geweest in het Hoger Beroepsonderwijs en was ook daar vooral bezig om mensen aan elkaar te koppelen. Om studenten kennis te laten maken met het bedrijfsleven of om samenwerkingsverbanden op te zetten tussen het onderwijs en overheidsinstellingen. Met  Ouderenzorg in Huis en 24uursouderenzorg komt mijn beroepservaring goed van pas. Ook hier breng ik mensen samen. Ik ga immers op zoek naar een goede klik tussen u en de zorgverlener. Zodat ook u, ondanks de ongemakken van het oud worden, met plezier in het leven kan blijven staan. Net zoals mijn vader.

Zorg wanneer het nodig is

24 uur per dag en 7 dagen per week

Betaalbare zorg

Vaak volledig gedekt door PGB

Gelukkiger ouder worden

Langer samen en gelukkiger ouder

Thuis wonen

Verzorgd worden in eigen omgeving

quote-bg

Mijn moeder is zo gelukkig sinds ze weet dat ze zelfstandig kan blijven wonen!

Veronique de JongHoorn