Onze werkwijze

In vijf stappen naar onbezorgd thuis wonen

Als u kiest voor 24-uurs ouderenzorg kunnen wij snel, vaak binnen drie tot vier weken een zorgverlener voor u regelen. De procedure is als volgt:

 • chat

  1. We maken een afspraak

  U belt of mailt ons en we maken een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de zorg die u nodig heeft, uw specifieke wensen en behoeftes én de gewenste startdatum.

 • Step-2

  2. Wij gaan voor u op zoek

  Op basis van de gegevens uit het intakegesprek stellen wij een profiel op. Vervolgens selecteren wij enkele voor u geschikte kandidaten. U krijgt dan snel van ons hun gegevens, zodat u uw keuze kunt maken.

 • Step-3

  3. U kiest

  Als u dat wilt kunt u of uw familie via de computer een telefoongesprek met beeld (via Skype) met de voorkeurskandidaten hebben. U krijgt zo een goede indruk en maakt op grond hiervan uw definitieve keuze die u aan ons doorgeeft.

 • Step-4

  4. Uw zorgverlener arriveert

  Als u een keuze heeft gemaakt spreken we de definitieve startdatum af. Deze kan vaak binnen een week gepland worden. Zodra de zorgverlener arriveert, begeleiden wij de eerste kennismaking en tekenen we samen het contract. De zorg kan direct beginnen.

 • Step-5

  5. Voortgang

  Wij houden contact met u over de voortgang en zijn benieuwd hoe het met u en uw nieuwe zorgverlener gaat! Natuurlijk zijn wij altijd bereikbaar voor vragen.

En verder?

Voor afloop van de eerste twee maanden krijgt u van ons een voorstel voor een nieuwe kandidaat. Ook hiermee maakt u op de inmiddels bekende manier kennis. Uw eerste zorgverlener zal de nieuwkomer wegwijs maken in huis, zodat de overgang geruisloos zal verlopen. Twee maanden later ziet u uw eerste zorgverlener alweer terug en zo wisselen ze elkaar iedere twee maanden af.

 • Zorg wanneer het nodig is, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
 • Betaalbare zorg. Vaak volledig gedekt door het PGB.
 • De opzegtermijn is twee weken. U zit nergens aan vast.
 • Geen wachttijden. Starten kan vaak al binnen drie tot vier weken.

€ 3400,-per maand, gefinancierd vanuit het PGB

Aanmelden

Zorg wanneer het nodig is

24 uur per dag en 7 dagen per week

Betaalbare zorg

Vaak volledig gedekt door PGB

Gelukkiger ouder worden

Langer samen en gelukkiger ouder

Thuis wonen

Verzorgd worden in eigen omgeving

quote-bg

Mijn moeder is helemaal opgeleefd sinds ze weer regelmatig naar buiten kan.

Rineke VerkerkeHaarlem